SCHILDERSBEDRIJF Vilvoorde

schilderwerken & behangwerken

Gerrit Paint Service is een schildersbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten regio Vilvoorde.

SCHILDER Vilvoorde – SCHILDERSBEDRIJF Vilvoorde

Schilderwerken is meer dan alleen maar met een verfborstel over een muur gaan. Als schilder en met mijn schildersbedrijf heb ik ervaring met alle soorten schildertechnieken, kennis van alle verftechnieken en materialen. Afhankelijk van wat er geschilderd moet worden, binnen of buiten, muren, gevel of poorten, is het belangrijk om de juiste verf te kiezen voor uw schilderwerken.

Maar als ervaren schilder denk ik in de eerste instantie aan het voorbereidingswerk. Zo zal ik bijvoorbeeld altijd uw vloeren en meubelen afdekken alvorens te staren met de schilderwerken. Maar ik bekijk ook altijd eerst de muren, oppervlakte of ondergrond. Zijn er scheurtjes of oneffenheden? Dan moeten deze eerst weggewerkt worden.

Doe een beroep op mijn schildersbedrijf en u zal versteld staan van onze service en prijzen. Offerte schilderwerken aanvragen?

Schilderwerken

SCHILDERWERKEN Vilvoorde

binnenschilderwerken

Schilderwerken en de bijhorende kleuren van uw muren of plafond bepalen de uitstraling in uw woning. Bezin dus eer u begint. Kies een schildersbedrijf die kwaliteit aan de beste prijs levert. Vraag de hulp van een ervaren schilder die werkt met kwaliteitsmateriaal. Door mijn ruime ervaring kan ik met mijn schildersbedrijf meedenken en u professioneel adviseren.

Uw plafond, living of keuken een nieuwe kleur geven? U kan bij schildersbedrijf Gerrit Paint Service terecht voor kleuradvies, alle soorten schilderwerken aan plafonds, muren, sierlijsten ..

SCHILDERWERKEN Vilvoorde

buitenschilderwerken

Als zelfwerkend patron en schilder heb ik ervaring met alle type schilderwerken, binnen- en buitenschilderwerken. Van ruwe buitenmuren tot volledige gevels, tuinhuizen, carports, poorten, dakramen, ramen en deuren, …

Als schilder weet ik er overal raad mee. Maar het is niet alleen de techniek bij schilderen die belangrijk is. Uw woning en de buitenmuren trotseren weer en wind. Met het oog op een lange levensduur gebruik ik hiervoor enkel verf van topkwaliteit. Kwaliteit aan eerlijke prijs, dat is waar schildersbedrijf Gerrit Paint Service garant voor staat.

BEHANGWERKEN Vilvoorde

& andere kluswerken

• behangwerken
• vernissen of beitsen van uw muren
• plaatsen van moluren en sjablonen
• valse plafonds (clickpanelen),
• vloerbekleding: zoals het leggen van vinyl of laminaat
afwerking van uw interieur met sierlijsten en plinten

Heeft u interesse in een prijsofferte voor schilderwerken, eventueel in combinatie met een van bovenstaande klussen? Contacteer schildersbedrijf Gerrit Paint Service of vraag hier uw prijs op maat voor uw project in Vilvoorde.

BINNENSCHILDERWERKEN

Schilderwerken en de bijhorende kleuren van uw muren of plafond bepalen de uitstraling in uw woning. Bezin dus eer u begint. Vraag de hulp van een ervaren schilder die werkt met kwaliteitsmateriaal. Door mijn ruime ervaring kan ik meedenken en u professioneel adviseren.

Uw plafond een nieuwe kleur geven? De kinderkamer in een nieuw jasje steken? Of uw living of keuken aanpakken?

U kan bij mij terecht voor kleuradvies, alle soorten schilderwerken aan plafonds, muren, plinten, sierlijsten, … En dit zowel voor nieuwbouw, renovatie, woningen, appartementen, gebouwen of winkels.

BUITENSCHILDERWERKEN

Als zelfwerkend patron heb ik ervaring met alle soorten schilderwerken, binnen- en buitenschilderwerken. Van ruwe buitenmuren tot volledige gevels, tuinhuizen, carports, poorten, dakramen, ramen en deuren, …

Ik weet er overal raad mee. Maar het is niet alleen de techniek bij schilderen die belangrijk is. Uw woning en de buitenmuren trotseren weer en wind. Met het oog op een lange levensduur gebruik ik hiervoor enkel verf van topkwaliteit. Kwaliteit aan eerlijke prijs, dat is waar ik garant voor sta.

Afhankelijk van uw wensen adviseer ik u graag over de mogelijkheden.

ANDERE KLUSSEN

U kan bij mij terecht voor alle schilderwerken en daarnaast kan ik u ook van dienst zijn met andere klussen:

• behangwerken
• vernissen of beitsen van uw muren
• plaatsen van moluren en sjablonen
• valse plafonds (clickpanelen),
• vloerbekleding: zoals het leggen van vinyl of laminaat
afwerking van uw interieur met sierlijsten en plinten

Heeft u interesse in een prijsofferte voor schilderwerken, eventueel in combinatie met een van bovenstaande klussen? U kan mij steeds bellen, mailen of vraag hier uw prijs op maat aan.

Gerrit Imbrechts Paint Service
Gerrit Paint Service

Heb je vragen?
Wil je een afspraak maken?

Contacteer schilder Gerrit Imbrechts voor uw project in Vilvoorde…

Tags: schilderwerken, schildersbedrijf, schilderen, schilder, binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, schilderwerken Vilvoorde, schilder Vilvoorde, schilder regio, schildersbedrijf Vilvoorde, aannemer schildersbedrijf, aannemer schilderwerken, aannemer schilder, schildersbedrijf regio, schildersbedrijf prijzen, schilder prijzen,  schilderwerken offerte, kleuradvies, behangwerken Vilvoorde, behangen, huis laten schilderen, muren laten behangen, prijs, prijzen, kostprijs, …