SCHILDERSBEDRIJF

Ervaren schildersbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten.

Schilderen is meer dan alleen maar met een verfborstel over een muur gaan. Onze schilders hebben ervaring met alle soorten schildertechnieken, kennis van alle verftechnieken en materialen. Afhankelijk van wat er geschilderd moet worden, binnen of buiten, muren, gevel of poorten, is het belangrijk om de juiste verf te kiezen.

Maar als ervaren schilders denk we in de eerste instantie aan het voorbereidingswerk. Voor een schildersbedrijf is dit essentieel om tot een goed resultaat te komen.

Zo zullen we bijvoorbeeld altijd uw vloeren en meubelen afdekken alvorens te staren met de schilderwerken. Maar we bekijken ook altijd eerst de muren, oppervlakte of ondergrond. Zijn er scheurtjes of oneffenheden? Dan moeten deze eerst weggewerkt worden.

Doe een beroep op een ervaren & betaalbaar schildersbedrijf en u zal versteld staan van de resultaten. Offerte schilderwerken aanvragen?

Schildersbedrijf
Schilderwerken

SCHILDERWERKEN 

Binnenschilderwerken & buitenschilderwerken.

U kan hier terecht voor buitenschilderwerken en binnenschilderwerken. Schilderen, vernissen of beitsen van muren, verven van gevels, muren, plafonds, ramen en deuren tot tuinhuizen & carports… Wij doen het allemaal even graag.

Indien gewenst krijgt u advies over kleuren, combinaties en uiteraard materialen. Het uitgangspunt is dat uw interieur perfect aansluit bij wat u in gedachten heeft. Daarom besteden we enorm veel aandacht aan details en afwerking.

Als u op zoek bent naar kwaliteit, persoonlijk en direct contact met uw schilder en dit aan de best mogelijke prijs voor uw project. Contacteer ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

BEHANGWERKEN

Behangpapier is weer helemaal in.

Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso).

Mensen gaan opnieuw meer en meer behangen. Behangwerken moeten toch wel nauwkeurig uitgevoerd worden. Bultjes schuren we weg, putjes vullen we op. En daarna halen we de lijmborstel boven. Er mag uiteraard geen lucht onder het papier zitten.

En behangwerken die niet correct zijn uitgevoerd, zijn ook niet echt een fraai zicht. Met plezier helpen we u verder.

Behangwerken
Laminaat leggen

KLUSWERKEN

Voor kleine klusjes kan u eveneens op onze diensten rekenen.

Bepaalde klusjes lopen parallel met onze schilderwerken… wegwerken van oneffenheden in muren of plafonds, plaatsen van moluren, sierlijsten en plinten, raamdecoratie, valse plafonds (clickpanelen) installeren of het leggen van vloerbekleding zoals laminaat.

Heeft u interesse in een prijsofferte voor schilderwerken, eventueel in combinatie met een van bovenstaande klussen? Vraag hier uw prijs op maat aan.

Vragen?
Afspraak maken?