SCHILDERSBEDRIJF

Gerrit Paint Service is een schildersbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten.

Schilderen is meer dan alleen maar met een verfborstel over een muur gaan. Ik heb ervaring met alle soorten schildertechnieken, kennis van alle verftechnieken en materialen. Afhankelijk van wat er geschilderd moet worden, binnen of buiten, muren, gevel of poorten, is het belangrijk om de juiste verf te kiezen.

Maar als ervaren schilder denk ik in de eerste instantie aan het voorbereidingswerk. Voor een schildersbedrijf is dit essentieel om tot een goed resultaat te komen.

Zo zal ik bijvoorbeeld altijd uw vloeren en meubelen afdekken alvorens te staren met de schilderwerken. Maar ik bekijk ook altijd eerst de muren, oppervlakte of ondergrond. Zijn er scheurtjes of oneffenheden? Dan moeten deze eerst weggewerkt worden.

Doe een beroep op mijn schildersbedrijf en u zal versteld staan van onze service en prijzen. Offerte schilderwerken aanvragen?

Schildersbedrijf
Schilderwerken

SCHILDERWERKEN 

Binnenschilderwerken & buitenschilderwerken.

U kan bij mij terecht voor buitenschilderwerken en binnenschilderwerken. Schilderen, vernissen of beitsen van muren, verven van gevels, muren, plafonds, ramen en deuren tot tuinhuizen & carports… Ik doe het allemaal even graag.

Als ervaren schilder denk ik met u mee. Indien gewenst geeft ik u advies over kleuren, combinaties en uiteraard materialen. Het uitgangspunt is dat uw interieur perfect aansluit bij wat u in gedachten heeft. Daarom besteed ik enorm veel aandacht aan details en afwerking.

Als u op zoek bent naar kwaliteit, persoonlijk en direct contact met uw schilder en dit aan de best mogelijke prijs voor uw project.

Contacteer mij dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

BEHANGWERKEN

Behangpapier is weer helemaal in.

Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso).

Mensen gaan opnieuw meer en meer behangen. Behangwerken moeten toch wel nauwkeurig uitgevoerd worden. Bultjes schuur ik weg, putjes vul ik op. En daarna haal ik mijn lijmborstel boven. Er mag uiteraard geen lucht onder het papier zitten.

En behangwerken die niet correct zijn uitgevoerd, zijn ook niet echt een fraai zicht. Kies daarom voor mijn ervaring. Met plezier helpt ik u verder.

Behangwerken
Laminaat leggen

KLUSWERKEN

Voor kleine klusjes kan u eveneens op mijn diensten rekenen.

Bepaalde klusjes lopen parallel met onze schilderwerken… wegwerken van oneffenheden in muren of plafonds, plaatsen van moluren, sierlijsten en plinten, valse plafonds (clickpanelen) installeren of het leggen van vloerbekleding zoals laminaat.

Heeft u interesse in een prijsofferte voor schilderwerken, eventueel in combinatie met een van bovenstaande klussen? U kan mij steeds bellen, mailen of vraag hier uw prijs op maat aan.

Vragen?
Afspraak maken?